Szacunek dla Ciebie za takie podejście. Mój post miał charakter żartu ;]
Fabrycznie przyciemnione szyby , może ktoś pokazać?????????
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Fabrycznie przyciemnione szyby , może ktoś pokazać?????????
Może ktoś wysłać mi fotkę swojej skody II FL kombi jak wyglądają fabrycznie przyciemnione szyby ,chodzi mi o te z dopłatą?Jaki to efekt jest?Także szyba w bagażniku jest przyciemniona?
z góry dziękuję wszystkim
-
-
A możesz kolego podesłać mi linki jakieś? Ja początkujący jestem :? Wpisuje w wyszukiwarkę przyciemnione szyby i nic specjalnego mi nie wyskakuje eh .Tylna szyba w bagażniku też jest przyciemniona? Bo nie widać specjalnie? No i mam dylemat bo chyba lepiej dopłacić żeby w fabryce przyciemnili odrazu no i co ze srebrnymi relingami wg was koledzy?Warto też dopłacić? W II połowie grudnia dopiero produkcja 8) ale odbiór jeszcze w grudniu 8)
z góry dzięki wam
Komentarz
-
fermik, ja szukałem w dziale Nasze Auta i wpisałem Sun Set, SunSet lub O2 Combi i tak patrzyłem
Tylna szyba również jest przyciemniona
Komentarz
-
W kombi mam fabrycznie przyciemnione-opcja Sun Set- wszystkie tylne szyby: tylnych drzwi , tylne boczne i tylnej klapy, z zewnątrz prawie tego nie widać, a od wewnątrz jest to bardziej zauważalne (syn widzi wyraźna różnicę w jasności szyb -podróżuje na tylnej kanapie) . Nie wiem czy w nowym aucie decydowałby sie na przyciemnienie - oklejenie szyb , aczkolwiek na pewno byłoby to tańsze niż zamówienie fabryczne (obecnie 600 zł)O II fl kombi elegance
Komentarz
-
zależy jaki kolor auta wybrałeś...do ciemnej farby bardziej będzie pasowały srebrne a do jasnej, czarne. ale jak to mowią, kewstia gustu.Zamieszczone przez fermikno i co ze srebrnymi relingami wg was koledzy?
musisz wiedzieć, że te czarne to zwykły "plastik" a srebrne są metalowe. ja osobiście mam srebrne :wink:
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
zdzierstwo nie zdzierstwo..zawsze ori...a tak to w jakiejś firmie rozbieranie drzwi itd...i Ci 200zl zostanie...ja żebym mógł w HTB to bym wziął napewno a tak to poczekam do wiosenki i okleje
Komentarz
-
Mihau! jaki piekny secik zbudowales
i moj kapelusznik sie na niego zalapal
A wracajac do tematu, to ja bralem fabryczne szyby i relingi. Ori to ori i nic sie potem nie odkleja, odlazi itd. A czy mozna bylo kombinowac? Pewnie, ale jak ktos pisal dla ca 200PLN'ow?
Zdrofki 4All
Komentarz
-
No chyba domówię te srebrne relingi i przyciemkę
Bo ze swinga zrezygnuje w momencie kupna to akurat pokryje się mniej więcej z kwotą bo bolero we własnym zakresie nowe będę miał
Komentarz
-
koledzy może wiecie jaki procent przepuszczalności jest w sunset????30%??? bo planuje zrobić autko folią i nie wiem jakiej użyć
Komentarz
-
[quote="ufo"]Rozczaruję cie przyjacielu - czarne relingi nie są plastikowe. Wyobrażasz sobie mocować bagażnik do plastiku??? Bo ja nie :-)Zamieszczone przez fermikmusisz wiedzieć, że te czarne to zwykły "plastik" a srebrne są metalowe. ja osobiście mam srebrne :wink:zabawa zaczyna się od 2 tys. obr/min
Komentarz
-
-
Jak to mówią: z faktami się nie dyskutuje...
W takim razie w mojej O2FL ktoś się pomylił i dał mi czarne relingi nie plastikowe lecz metalowe...zabawa zaczyna się od 2 tys. obr/min
Komentarz
-
To wychodzi na to ,że za zwykłe polakierowanie na srebrny kolor dopłaca się aż 700zł????W błędzie to Ty jesteś 8)
Komentarz
-
No wychodzi na to, że tyle się dopłaca za sreberko relingów, podobnie jak za szyby lekko przydymione 600zł. Też dziwne, co?
Chłopaki, to jak z tymi czarnymi relingami jest? plastik czy metal?
Kto mnie poprze?zabawa zaczyna się od 2 tys. obr/min
Komentarz
-
Co do przyciemki fabrycznej sun set w pełni polecam :wink: Szybki przyciemnione a nie folia,nic nie odstaje,ori to ori :diabelski_usmiech
Komentarz
-
ponawiam pytanko do posiadaczy i znawców ile proc przyciemnienia ma sunset?
Komentarz

Komentarz